• Home
  • /Projektovanje

PROJEKTOVANJE

project

002

Kroz istoriju du┼żu od 20 godina kompanija Amber Software bavi se projektovanjem Telekomunikacionih mre┼ża i ICT sistema. Na┼íe neprekidno ulaganje u tim obu─Źenih, sertifikovanih i licenciranih in┼żenjera, korisnicima garantuje kvalitet i sigurnost u realizaciji projektnih re┼íenja u ovim oblastima.

Sastavni deo ove usluga je svakako i izrada projektne dokumentacije u cilju obezbe─Ĺivanja lokacijskih, gra─Ĺevinskih i upotrebnih dozvola kao i konsalting prilikom izrade projektnih zadataka.

Izrada projekta po─Źinje izradom idejnog re┼íenja koje se radi na osnovu projektnog zadatka i predhodno definisanih potreba klijenta. Takodje u ovom delu od izuzetne va┼żnosti su dobro sagledavanje i procena tehni─Źkih uslova objekta i trenutno aktuelne tehnologije u ─Źemu ─çe na┼íi iskusni eksperti pru┼żiti potpuno pouzdanu┬ái pravovremenu informaciju i predlog klijentu┬á. Idejno re┼íenje se dodatno razra─Ĺuje u slede─çim fazama projektovanja:

– Idejni projekat
– Studija izvodljivosti
– Glavni projekat
– Projekat izvedenog stanja
– Tehni─Źka kontrola glavnog projekta

┬áPrilkom izrade glavnog projekta se, na osnovu idejnog projekta, vr┼íi prilagodjenje tehnologija, optimizacija i defini┼íe konkretna oprema u cilju dobijanja optimalnih re┼íenja. Glavni i izvo─Ĺa─Źki projekat sadr┼że ta─Źnu specifikaciju potrebnih ure─Ĺaja i softvera, pasivne mre┼żne opreme┬á i planiranih radova na tehni─Źkoj realizaciji projekta.

Pri izradi projekta izvedenog stanja predstavlja se detaljan opis izvedenih radova, uz potpunu tehni─Źku specifikaciju konfiguracije svih ure─Ĺaja i opreme, prostorne postavke, me─Ĺusobnih konekcija i┬á protokola.