• Home
  • /Profil kompanije

PROFIL KOMPANIJE

profil2

Kompanija Amber Software je jedna od vodećih kompanija u segmentu projektovanja, isporuke i integracije ICT rešenja na teritoriji Vojvodine i Republike Srbije.

Osnovana je 1992. godine u Novom Sadu i u svojoj istoriji du┼żoj od dvadeset godina sa uspehom pru┼ża usluge korisnicima na teritoriji Srbije i regiona.

Tim na┼íih stru─Źnjaka specijalizovanih za projektovanje, realizaciju i implementaciju najslo┼żenijih re┼íenja i sistema iz domena ICT-a svakodnevno unapre─Ĺuje svoja znanja i ve┼ítine omogu─çuju─çi na┼íim korisnicima rast, sigurnost i efikasnost u kori┼í─çenju sistema koje projektujemo, isporu─Źujemo i odr┼żavamo.

Amber Software nudi kompletnu uslugu prodaje i integracije aktivne i pasivne mre┼żne opreme i infrastrukturnih sistema kao i izradu tehni─Źke dokumentacije i sertifikovanje izgra─Ĺene infrastrukture. Koristimo opremu renomiranih svetskih proizvo─Ĺa─Źa, a u okviru na┼íe tehni─Źke operative i vrhunske ure─Ĺaje za testiranje i serifikaciju UTP i opti─Źkih linkova i ra─Źunarskih mre┼ża.

Godinama uspe┼íno sara─Ĺujemo sa proizvo─Ĺa─Źima kao ┼íto su: Juniper, Cisco, Avaya, Motorola, IBM, EMC, Adva, Nortel, CheckPoint, SonicWall, Novell, Axis, Schrack, Panduit, Belden, Fluke Networks i mnogi drugi.

U svom portfoliu kompanija Amber Software pru┼ża usluge konsaltinga, projektovanja ra─Źunarskih mre┼ża, integracije ICT sistema i sistema za kolaboraciju kao i izvo─Ĺenje radova u domenu ICT tehnologija, tehni─Źku podr┼íku, odr┼żavanje i obuku korisnika. Kako bi svojim korisnicima pru┼żili uvek raspolo┼żiv i standardan kvalitet usluga kompanija Amber je u osnovu svog poslovanja uvela i primenjuje Sistem menad┼żmenta kvalitetom ISO 9001.

Kroz dugogodi┼ínju uspe┼ínu saradnju sa dr┼żavnim sektorom i javnim institucijama, velikim, srednjim i malim preduze─çima, operaterima telekomunikacionih usluga i doma─çom i stranom industrijom Amber Software je stvorio izuzezno veliku bazu korisnika na koju je kompanija posebno ponosna i prema kojoj se odnosi sa posebnom pa┼żnjom.

U skladu sa strate┼íkim planom razvoja, pored ┼íirenja na regionalno tr┼żi┼íte, Amber Software usmerava svoju ponudu baziranu na najsavremenijim tehnolo┼íkim trendovima i potrebama korisnika, a naro─Źito u segmentima Cloud computinga, Objedinjenih komunikacija, Sistemima tehni─Źke za┼ítite i ┬áintegrisanih Security re┼íenja.