pasivnaKompanija Amber isporučuje i ugrađuje pasivnu mrežnu opremu kao i ostale telekomunikacione i elektroenergetske materijale svojim korisnicima, privatnim kompanijama i javnim institucijama, poštujući izuzetno stroge standarde u pogledu telekomunikacionih mreža i sistema, kao i zahteve korisnika za kontinualnim i pouzdanim funkcionisanjem IT infrastrukture. Celokupna pasivna mrežna oprema koju našim korisnicima nudimo i isporučujemo je atestirana i u skladu sa najvišim svetskim standardima čime se garantuje ukupna stabilnost instaliranog sistema čak i u najzahtevnijim uslovima rada.

U svom portfoliu kompanija Amber posebno se ponosi i ističe svoju dugogodišnju ekspertizu u projektovanju, isporuci i izgradnji Optičkih računarskih i telekomunikacionih mreža koje našim korisnicima obezbedjuju potpunu stabilnost, brzinu i udobnost u radu.

Asortiman naše opreme obuhvata:

– UTP, STP, FTP kablove kategorije 5,5e,6,6e,7
– Utičnice i moduli kategorija 5,5e,6,6e,7
– Patch paneli RJ11 i RJ45, CAT3 (voice) i CAT 5
– Multi-mode i Single-mode FO kablovi
– Patch cord-ove raznih kategorija i dužina
– Pig tail optičke završetke raznih kategorija i dužina
– Završne i distributivne kutije
– Rack ormane dimenzija od 4HU do 42HU kompletno opremljene
– Kanalice svih dimenzija
– TT uvodnici, češljevi, štitnici, čepovi, držači razmaka, spojnice…
– Kablovska okna
– Kablovske poklopce svih dimenzija i nosivosti od modularnog i sivog liva
– Razvodni panele za napajanje, ring-unit

Amber Software sarađuje sa renomiranim svetskim i domaćim proizvođačima opreme i materijala neophodnih za implementaciju kvalitetnog i pouzdanog tehničkog rešenja kao što su: Schrack Technik, Belden, Le Grand, Panduit, Ritall, LEONI Kerpen, Draka, Optokon, Obo Betterman i drugi.

18