Objedinjene komunikacije su skup aplikacija i uređaja nove generacije, koje korisnicima omogućavaju da dimenzionišu, kontrolišu i upravljaju pozivima, porukama, podacima i softverskim alatima sa bilo koje lokacije, koristeći bilo koji uređaj ili softverski interfejs. Obezbeđuju sinhroni rad svih aplikacija i softverskih alata i pored optimizacije poslovnih komunikacija utiču na produktivnost i kvalitet relacije među zaposlenima i klijentima.

U ovoj oblasti telekomunikacionih usluga kompanija Amber Software nudi IP telefonske centrale i telekomunikacione sisteme, aplikacije, SIP IP telefone i drugu terminalnu opremu vodećih svetskih proizvođača:

–       Cisco
–       Avaya
–       Panasonic

IP telefonija

IP telefonija je integralni deo objedinjenih komunikacija koja omogućuje laku i pozdanu komunikaciju između korisnika u svim radnim okruženjima i njihovu integraciju sa third-party aplikacijama.

U svom portfoliju objedinjenih komunikacija Amber Software nudi širok spektar proizvoda namenjenih osnovnom obavljanju glasovne komunikacije – počev od sistema za obradu, kontrolu i uspostavljanje veze pa sve do krajnjih korisničkih telefona i konferencijskih stanica.

14

Rešenja za audio i video konferenciju omogućavaju efikasnu komunikaciju i saradnju koja smanjuje potrebu odlaska na sastanke, a samim tim i bez dodatnih troškova putovanja. Mogućnost pregleda i deljenja  prezentacija, dokumenata kao i visok kvalitet zvuka i slike pruža osećaj neposrednosti i sastanka licem u lice.

Kompanija Amber u domenu Audio i Video konferencijskih sistema kao i Tlelepresence sistema nudi proizvode kompanije Cisco Systems (Tandberg)

13

0
Comments

Leave a Reply