• Home
  • /Misija i vizija

MISIJA I VIZIJA

People-with-world

MISIJA

Naša MISIJA je da kroz primenu najsavremenijih informacionih tehnologija podstaknemo razvoj naših klijenata, omogućimo njihov rast i dostizanje poslovnih rezultata i ciljeva.

VIZIJA

Na┼ía VIZIJA je da kroz optimalna ulaganja u resurse i kvalitet usluga obezbedimo konstantan razvoj i lidersku poziciju me─Ĺu ICT kompanijama na teritoriji Srbije i regiona.

 

Pa┼żljiva selekcija najkvalitetnije ICT opreme i edukacija kadrova, u koju Amber Software neprestano ula┼że jedan je od preduslova za uspe┼íno poslovanje u skladu sa na┼íom dugoro─Źnom strategijom.

Amber Software ima jednozna─Źno utvr─Ĺene principe politike poslovanja:

– pru┼żanje kvalitetnih usluga koje u potpunosti zadovoljavaju zahteve, potrebe i o─Źekivanja korisnikadosledna primena i stalno unapre─Ĺivanje sistema menad┼żmenta kvalitetom u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001

– obezbe─Ĺenje kvalitetne usluge uz istovremeno osvajanje novih tr┼żi┼íta i pove─çanje efikasnosti i efektivnosti poslovanja, te┼żnja za ostvarenjem partnerskog – obostrano korisnog odnosa sa svim korisnicima i dobavlja─Źima

– redovne obuke zaposlenih obezbe─Ĺuje kompetentno i kvalitetno poslovanje, a na taj na─Źin i postizanje ciljeva kvaliteta

– pra─çenje novih trendova u oblasti ICT tehnologija je trajan cilj preduze─ça. Inovacione sposobnosti konstantno razvijamo, podsti─Źemo i unapre─Ĺujemo.

Menad┼żment kompanije se svojim delovanjem trajno brine o ostvarenju neprekidnih ciklusa upravlja─Źkih i izvr┼ínih aktivnosti kojima se potrebe i ┼żelje korisnika pretvaraju u kvalitetnu uslugu, ─Źime se obezbe─Ĺuje razvoj kompanije i zadovoljenje interesa, potreba i ┼żelja svih zainteresovanih strana.