Amber Software pruža usluge konsaltinga u oblasti ICT tehnologija oslanjajući se na bogato iskustvo i dugogodišnju, uspešnu saradnju sa kompanijama koji su lideri i nosioci IT razvoja u svetu.

001Zahvaljujući toj saradnji, kao i neprekidnom usavršavanju svojih kadrova, naša kompanija je u mogućnosti da svoje iskustvo i znanje prenese i podeli sa svojim klijentima kroz usluge konsaltinga.

Stručnim savetima naših eksperata, zajedno sa klijentima pravovremeno i efikasno zajednički planiramo razvoja ICT resursa, omogućujući na taj način klijentu da u potpunosti ostane fokusiran na razvoj svog osnovnog biznisa.

Kroz ovu saradnju naši klijenti ostvaruju visok stepen integracije najmodernijih tehničkih dostignuća u svom svakodnevnom poslovanju, uz neprekidni rast efikasnosti i ekonomičnosti.

Direktna i dugogodisnja partnerstva kompanije Amber Software sa vodećim proizvođača ICT opreme, omogućuje nam da na raspolaganju imamo pristup profesionalnim bazama tehničkih informacija, analizama postojećih projekata na globalnom nivou kao i neposrednu asistenciju proizvođača opreme prilikom dizajna i implementacije najsloženijih i tehnološki najzahtevnijih rešenja.