KONSALTING

consulting

Amber Software pru┼ża usluge konsaltinga u oblasti ICT tehnologija oslanjaju─çi se na bogato iskustvo i dugogodi┼ínju, uspe┼ínu saradnju sa kompanijama koji su lideri i nosioci IT razvoja u svetu.

001Zahvaljujući toj saradnji, kao i neprekidnom usavršavanju svojih kadrova, naša kompanija je u mogućnosti da svoje iskustvo i znanje prenese i podeli sa svojim klijentima kroz usluge konsaltinga.

Stru─Źnim savetima na┼íih eksperata, zajedno sa klijentima pravovremeno i efikasno zajedni─Źki planiramo razvoja ICT resursa, omogu─çuju─çi na taj na─Źin klijentu da u potpunosti ostane fokusiran na razvoj svog osnovnog biznisa.

Kroz ovu saradnju na┼íi klijenti ostvaruju visok stepen integracije najmodernijih tehni─Źkih dostignu─ça u svom svakodnevnom poslovanju, uz neprekidni rast efikasnosti i ekonomi─Źnosti.

Direktna i dugogodisnja partnerstva kompanije Amber Software sa vode─çim proizvo─Ĺa─Źa ICT opreme, omogu─çuje nam da na raspolaganju imamo pristup profesionalnim bazama tehni─Źkih informacija, analizama postoje─çih projekata na globalnom nivou kao i neposrednu asistenciju proizvo─Ĺa─Źa opreme prilikom dizajna i implementacije najslo┼żenijih i tehnolo┼íki najzahtevnijih re┼íenja.