• Home
  • /Integracija ICT sistema i izvo─Ĺenje radova

INTEGRACIJA ICT SISTEMA I IZVO─ÉENJE RADOVA

integracija

Amber Software poslovnim korisnicima nudi objedinjene usluge iz domena telekomunikacionih┬ái ICT tehnologija koje obuhvataju┬áintegraciju,┬áinstalaciju, pu┼ítanje u rad sistema┬á kao i odr┼żavanje opreme i aplikacija iz celokupnog portfolija kompanije.

Svoju ponudu Amber Software zasniva na proizvodima i re┼íenjima najve─çih svetskih ICT proizvo─Ĺa─Źa kao i na razvoju spostvenih re┼íenja. Oslanjaju─çi se na jake lokalne timove, regionalnu saradnju sa┬ápartnerima, drugim sistem integratorima kao┬ái individualni pristup svakom korisniku.

Princip rada kompanija Amber u ovom segmentu je da se pre instalacije kod korisnika, u servisnom centru, vr┼íi priprema i testiranje sistema i opreme kako bismo klijentima obezbedili kontinuitet poslovnog procesa, maksimalnu iskori┼í─çenost i pouzdanost sistema i omogu─çili da za┼ítite sredstva ulo┼żena u ICT infrastrukturu.

Amber Software usluge integracije ICT sistema nudi u razli─Źitim sektorima: dr┼żavne institucije, javna preduze─ça, velika preduze─ça, mala i srednja preduze─ça, zdravstvo, trgovinski lanci i sl.

Amber Software je pored integracije ICT re┼íenja u potpunosti specijalizovan za pru┼żanje usluga izvo─Ĺenja radova i nadzora radova na postavljanju kablovskih sistema u projektima ra─Źunarskih mre┼ża i to┬á opti─Źkih (Fiber Optic, FTTH) i UTP bakarnih mre┼ża. U tom smislu na┼ía tehni─Źka operativa je u potpunosti opremljena opremom i alatima za izvo─Ĺenje radova i mernim ure─Ĺajima za atestiranje kvaliteta realizovane mre┼że. Na osnovu ovoga izdajemo i ateste korisnicima kao zvani─Źnu potvrdu da je infrastruktura izvedena po svim zahtevima i propisanim standardima.