Amber Software poslovnim korisnicima nudi objedinjene usluge iz domena telekomunikacionih i ICT tehnologija koje obuhvataju integraciju, instalaciju, puštanje u rad sistema  kao i održavanje opreme i aplikacija iz celokupnog portfolija kompanije.

Svoju ponudu Amber Software zasniva na proizvodima i rešenjima najvećih svetskih ICT proizvođača kao i na razvoju spostvenih rešenja. Oslanjajući se na jake lokalne timove, regionalnu saradnju sa partnerima, drugim sistem integratorima kao i individualni pristup svakom korisniku.

Princip rada kompanija Amber u ovom segmentu je da se pre instalacije kod korisnika, u servisnom centru, vrši priprema i testiranje sistema i opreme kako bismo klijentima obezbedili kontinuitet poslovnog procesa, maksimalnu iskorišćenost i pouzdanost sistema i omogućili da zaštite sredstva uložena u ICT infrastrukturu.

Amber Software usluge integracije ICT sistema nudi u različitim sektorima: državne institucije, javna preduzeća, velika preduzeća, mala i srednja preduzeća, zdravstvo, trgovinski lanci i sl.

Amber Software je pored integracije ICT rešenja u potpunosti specijalizovan za pružanje usluga izvođenja radova i nadzora radova na postavljanju kablovskih sistema u projektima računarskih mreža i to  optičkih (Fiber Optic, FTTH) i UTP bakarnih mreža. U tom smislu naša tehnička operativa je u potpunosti opremljena opremom i alatima za izvođenje radova i mernim uređajima za atestiranje kvaliteta realizovane mreže. Na osnovu ovoga izdajemo i ateste korisnicima kao zvaničnu potvrdu da je infrastruktura izvedena po svim zahtevima i propisanim standardima.

[imageeffect image=”800″ width=”300″ height=”200″ align=”alignleft” lightbox=”yes” videourl=”http://www.amber.rs/wp-content/uploads/2013/05/7238-images-of-the-data-center-1.jpg” target=”_self” el_position=”last”]